Vet att det låter knäppt att jag låste fast min sexdocka med handklovar i sängen, men det är inte så konstigt som det låter.

Jag har sedan några år haft en stor förkärlek till sexdockor, och då främst den typen som kallas för real dolls, eftersom de är mycket mer naturtrogna och i samma storlek som riktiga människor.

Jag äger 4 stycken olika knull dockor idag, och samtliga är köpta på sexdockan.com som är en butik som säljer sexleksaker online. Jag har valt att köpa alla mina dockor i den butiken för att de är billigast på dem.

Men efter några år användning i olika sexlekar med dockorna så började jag tröttna en aning på dem, och jag kunde inte säga vad som exakt var anledningen till detta.

Kan man sätta handklovar på en sexdocka

Det var då jag kom på den briljanta idén att jag skulle kunna sätta fast min sexdocka i sängen, och för att göra detta skulle jag kunna använda någon form av handklovar.

Då jag började kolla runt lite från på nätet för att se om jag kunde hitta någon butik som sålde dem billigt.

Efter lite undersökning på Internet så hitta jag en butik med alla möjliga typer av sexleksaker, och naturligtvis och handklovar (handbojor).

Frågan var nu bara om jag verkligen skulle kunna fästa min sexdocka i sängen, och hur jag isåfall skulle kunna göra det.

Tvungen att byta ut gamla sängen, och köpa ny säng

Efter det att jag fått hem mina köpta handklovar så var det dags att spänna fast dockan i sängen, men frågan var bara i vad?

Jag insåg snabbt att min knappade gavel inte hade någonstans att fästa handklovarna i, och sängramen hade inte heller något ställe.

Det fanns alltså bara ett alternativ kvar, och det var att köpa en helt ny säng med ny gavel till den. Eftersom detta inte var ett köp jag tänkt mig behöva göra, så tänkte jag inte lägga några stora pengar på en ny säng.

Köpte säng billigt på rea

Samma kväll satte jag mig framför datorn och börja kolla runt på lite olika sängbutiker efter en ny säng. Jag var först inne på både Mio, IKEA och Sängjätten, men alla deras sängar var för dyra.

Jag började istället att söka på Google efter sängar på rea, och snabbt fick jag upp en hemsida som heter Säng Rea med enbart kampanjer på olika sängar.

Det jag ville ha var en kontinentalsäng i storleken 180×200, med en sänggavel som jag skulle kunna sätta fast sexdockan med handklovarna. Jag hittade en billig säng från tempur och en från hästen, men ingen av dessa sängar var det jag hade tänkt mig.

Efter ytterligare lite eftersökningar så fann jag en kungsängen kontinent som föll mig i smaken. Den hade en sänggavel och sängram gjord i metall, och den var billig.

Detta var helt perfekt för mig som bara ville ha en billig säng att fästa min sexdocka med handklovar i. Så jag köpte sängen.

Nu sitter min sexdocka fast i nys sängen med handklovarna

Det har nu gått ungefär en vecka sedan jag fick hem den nya sängen, och jag har hunnit sova i den några nätter.

I morse tänkte jag att jag skulle testa och spänna fast sexdockan i sängen med handklovarna, och nu sitter hon där så snällt och väntar på att jag ska ha sex med henne