Många har på senare tid börjat undra vad för och nackdelarna är med att köpa fejk lego kopior från Kina, eller finns det några ens? Detta är något jag började att söka runt på, och hitta lite information på några forum. Men få verkar ha vågat själva att importerat köpa det, och de som känner någon som har köpt fejk lego kopior från Kina har köpt det i Sverige.

Det kan vara konstigt att tro på att det finns butiker i Sverige som säljer fejk lego, men det finns det gott om kan jag säga. Bland annat kan du köpa lego alternativ på ställen som Clas Olsson, och CDON. Dessa butiker har gott om kopior, och det är mycket billigare än det riktiga legot.

Jag förvisso förstå föräldrar som har ont om pengar att dem köper det billigare lego alternativen, för det kostar ju trots allt ganska mycket med att köpa lego. Jag hade helst också sett att lego var ca 90% billigare än vad det är idag, men det kommer nog aldrig att ske tyvärr.

Beställ lego från kina

Det finns utöver det svenska butikerna som säljer fejk lego kopior även andra, och de kommer från Kina. Att det är en enorm marknad efter lego har gjort att många vill vara med i spelet.

När det handlar om en leksak som säljer för miljarder varje år, så är det inte så konstigt att många ger sig in i striden. Lego som företag har blivit otroligt rika på att sälja lego, och man är idag världen största företag när det kommer till leksaker.

Konstigt nog verkar dem också bara bli populärare för varje år som går, vilket är mycket ovanligt för leksaker. Det flesta barn idag vill hellre ha surf plattor, mobiler och datorer. Men lego har trots den stora digitaliseringen lyckats att bevara sitt varumärke