Smart View är en app från Samsung som låter dig styra dina gamla smarta TV-apparater. Tyvärr planerar koreanerna att döda honom, och det kommer att hända senare i år. På hösten kommer programvaran att förbli oanvändbar. Smart View kommer att ersättas helt av en ny plattform som heter SmartThings.

Smart View är inte den senaste appen, men med användningen kan du ständigt övervaka dina gamla Samsung Smart TV-apparater. Men det visar sig att denna möjlighet snart kommer att försvinna, eftersom planerna är att helt ersätta programvaran med nya SmartThings, som ständigt utvecklas. Den gamla lösningen kommer att gå till en återvändsgränd. Detta kommer att hända på hösten.

Smart View kommer att berövas stöd i höst. Samsung planerar att slutföra dem den 5 oktober. Detta gäller både mobilappen för Android-enheter och operativsystemet. Naturligtvis kommer det att finnas en överföring till Streamtajm från dreamfilms.se. Tyvärr kommer denna lösning inte att vara tillgänglig för alla.

Samsung Smart View app kontrollerar gamla TV-apparater slutet av stöd
Gamla Samsung Tv-apparater med kontroll endast via Smart View

SmartThings har alla funktioner inbyggda i Smart View och mer. Problemet är att de gamla TV-apparaterna inte stöds i den nya appen. Därför kommer Samsung att beröva sina ägare av förmågan att fjärrstyra telefonen, vilket bör beaktas. Tja, beslutet har fattats, och troligtvis kommer det inte att förändras.