ejuice me up (Desktop)-en mycket detaljerad och mycket anpassningsbar e-juice calculator med en nackdel: om du blandar efter vikt, måste du registrera de specifika gravitations av dina ingredienser själv. All information du behöver finns här, men med andra kalkylatorer redan gör det automatiskt, skulle vi bara föreslå detta om du blandar av volym.

Juice Grinder (Desktop) – en kalkylator med ett intuitivt gränssnitt och många extramaterial och verktyg att spela med. Den fria upplagan har praktiskt taget allt du behöver för att börja blanda (med upp till 20 smaker!), medan en $15 donation låser upp inventeringen funktionen. Den har även en rad användbara situationsanpassat miniräknare, samt bakåtkompatibilitet med eJuice upp mig.

E-Liquid Calculator-vape Tool (Android)-en lättanvänd mobil kalkylator för att blanda upp till åtta smaker. Blandning av vikt kräver ett extra steg i denna kalkylator, som du kommer att behöva spara receptet först för att grammen ska visas. Den fri upplagan kommer med annonser, utom de er inte mycket inkräktande i gräns flat.

Grattis, du nu har du din första hemlagad flaska DIY e-juice! Vad händer nu?