Om några år har SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coils blivit den mest använda och effektiva metoden för att sluta röka nedflyttning långt bakom fläckar eller andra nikotingummi. Varför en sådan folkomröstning ? Vi kommer att ge dig orsakerna till framgången med den elektroniska cigaretten. Det finns många anledningar att byta från traditionella cigaretter till elektroniska cigaretter.

DEN ELEKTRONISKA CIGARETTEN, EN REGLERAD PRODUKT

Först och främst bör du veta att den elektroniska cigaretten är en högt reglerad produkt i Sverige. Faktum är att regeringen införlivade European direct 2016 i fransk lag med många begränsningar och skyldigheter : förbud mot reklam eller propaganda, flaska e-vätska innehållande nikotin begränsad till 10 ml eller en maximal nikotinhalt på 20 mg/ml. Till detta läggs AFNOR-standarderna på e-vätskor som garanterar konsumenterna många åtaganden om kvalitet och säkerhet.

Det är inte utan att påminna om att vaping produkter inte rekommenderas för icke-rökare och att de är förbjudna för minderåriga. Om du inte röker, börja inte vaping.

FÖRDELARNA MED ELEKTRONISK CIGARETT

Vaping erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella cigarettkonsumtion. Först och främst kommer du inte längre att konsumera farliga eller potentiellt farliga produkter som tjära, ammoniak, toluen och 90 andra molekyler eller produkter (komplett lista över 93 produkter). Enligt flera studier är den elektroniska cigaretten mycket mindre skadlig än tobak. För den engelska organisationen Public Health England skulle e-cigaretten vara 95% mindre skadlig än tobak.

Framgången med den elektroniska cigaretten ligger också i det faktum att vi håller en gest som är identisk med den traditionella cigaretten. Rökare har sina vanor och den här är definitivt borta. Vad sägs om vapers, “ex-rökare” därför, som finner känslor som de inte hade känt länge som att njuta av smaken av mat och ha en hälsosammare livsstil. Och för vissa, att känna en slags avsky från lukten av den traditionella cigaretten, som de hade haft så mycket tidigare.

Slutligen kommer du förmodligen att spara pengar med den elektroniska cigaretten på medellång / lång sikt genom att köpa en elektronisk vaper. Besparingar kan nå flera hundra euro över ett år. Naturligtvis är kostnaden för att förvärva en e-cigarett viktig, allt från några tiotals till flera hundra euro. Men när detta köp är gjort, behöver du bara köpa E-vätskor och tillbehör till din vaper. Och där kommer ditt köp av en elektronisk cigarett snabbt att löna sig. Nu när du vet fördelarna med vaper, kan du konsultera hur en elektronisk cigarett fungerar.

Våran källa till artikeln: Klicka här, se mera, se här, Vape